
استامینوفن در آمریکا بیشتر با نام تجاری تایلنول شناخته میشود. دارویی است که عمدتاً به عنوان تب بر و مسکن در همه سنین اعم از نوزادان، کودکان و بزرگسالان کاربرد دارد.

آب آوردن زانو حالتی است که مایعات اضافی اطراف مفصل زانو جمع میشود. آب آوردن زانو از عارضههای شایع ناشی از عفونت، آرتروز و آسیب دیدگی زانو است. زمانی که زانو آب می آورد ممکن است خون، چرک و سایر مایعات اطراف زانو جمع شده و سبب شوند زانو متورم شود.

دیسک ها نقش تشک های بادی را بین مهره ها دارند تا مهره ها بتوانند به راحتی حرکت کنند.دیسک ها قوام ژله ای قرار دارند که بسیار مستعد ساییدگی و پارگی ناشی از افزایش سن یا صدمات می باشند.

ویتامین C، ویتامینی که در مواد غذایی گیاهی بیشتر از حیوانی یافت و جذب می شود، مواد غذایی حیوانی و گیاهی تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند. این امر به ویژه دربارهی ارزش مواد مغذی آنها صحت دارد، زیرا برخی از مواد مغذی فقط مختص گیاهان و برخی نیز فقط به غذاهای حیوانی اختصاص دارد. برای جدب حداکثر مواد مغذی آنها، علاقلانهتر آن است که از یک رژیم غذایی متعادل که شامل هر دوی آنها میگردد، پیروی شود. در این مقاله به ماده غذایی ویتامین C خواهیم پرداخت که جذب آن از غذاهای حیوانی دشوار و در مواردی غیر ممکن است. با ما همراه باشید تا بیشتر با این ماده غذایی و منابع حیوانی و گیاهی آن آشنا شوید.

راهکارها و ترفندهای یک افطار سالم و متعادل، رمضان، ماه مبارک روزه داری و برکات مختلف آسمانی است. این ماه با آداب و رسوم خاصی آغاز میشود. خوردن غذا در طول ماه مبارک رمضان نیز یکی از عادتهایی است که باید تغییر پیدا کند. روزه داران باید بتوانند افطار و سحری متعادلی داشته باشند. با ما همراه باشید تا شما را با ترفندها و راهکارهایی برای داشتن یک افطار سالم و متعادل آشنا کنیم.

مطالعه شواهد علمی مرتبط با شیر A1 و بتا-کازومرفین-7، در زیر مروری بر شواهد علمی مرتبط با شیرA۱ و بتا-کازومرفین-۷ و ارتباط آنها با دیابت نوع ۱، بیماریهای قلبی، مرگ کودکان، اتیسم و مشکلات گوارشی شده است. با ما همراه باشید.
- منظور از شیر A1 و A2 چیست و کدام یک برای سلامتی انسان مفیدتر است؟
- آشنایی با برخی از فواید مکمل بربرین، میزان مصرف و عوارض جانبی آن
- آیا مکمل های بربرین بر کاهش قند خون و وزن موثر هستند؟
- غذاها و نوشیدنی هایی که باعث بهبود رفلاکس معده می شود؟
- آشنایی با تعدادی از مواد غذایی غنی از ویتامین های گروه B (بخش دوم)